PRACHTIG PAPIER

Papier is een bijzonder medium. In een vluchtige wereld waarin uitingen vechten om de aandacht, blijft papier een stabiele drager van woord en beeld. Het laat zich bedrukken, vouwen en voegen naar de wil van de maker. Prachtig papier kent geen beperkingen! Bij Fedrigoni hebben we daarom ons ambacht de afgelopen honderddertig jaar verfijnd tot een kunst. Zodat iedereen ons papier kan gebruiken om zijn eigen unieke boodschap de wereld in te sturen.

VISIE

Prachtige positie
Sinds 2011 verkoopt Fedrigoni direct haar fijn papier aan afnemers in de Benelux. Hierdoor kunnen onze klanten rekenen op een constante kwaliteit en een stabiele collectie. Doordat we bovendien ons product en de mogelijkheden kennen, kunnen we voor alle vragen, oplages en speciale verzoeken een maatoplossing vinden die verder gaat dan een simpele transactie. Op die manier wordt ieder project een uniek project, zowel voor ons als voor u.

GESCHIEDENIS

Prachtige passie
In Italië is Fedrigoni synoniem voor papier. In 1717 startte Guiseppe Fedrigoni een papiermolen in de vestingstad Rovereto in Noord-Italië. Ruim anderhalve eeuw later verplaatste één van zijn achterkleinkinderen de molen naar Verona en startte met papierproductie op industriële schaal. Vanaf dat moment loopt Fedrigoni voorop bij de toepassing van nieuwe technieken om papier te produceren dat op kwaliteitsgebied zijn gelijke niet kent. Drie eeuwen passie voor prachtig papier.

MILIEU

Prachtige wereld
De wereld is mooi. Omdat de plek waar we leven en werken zo min mogelijk willen belasten, produceert Fedrigoni al zijn papier volgens de standaard van het FSC (Forest Stewardship Council). En omdat integriteit en eerlijk ondernemerschap berusten op dezelfde duurzaamheidsgedachte, werken al onze medewerkers volgens onze eigen ethische code, waarin staat hoe we werken en omgaan met elkaar en onze relaties.

WERKEN BIJ FEDRIGONI

Fedrigoni Benelux is de jongste Fedrigoni vestiging in Europa. Wij verkopen rechtstreeks papier aan de grafische wereld. Fedrigoni Benelux is een ambitieuze organisatie in een tijd van veel beweging.

Het kantoor van Fedrigoni Benelux bevindt zich in Overijse (Belgie) aan de rand van Brussel. Daarnaast heeft Fedrigoni wereldwijd diverse vestigingen waarvan het hoofdkantoor in Verona zetelt.

Vakmanschap, gedrevenheid, service, aandacht en persoonlijkheid zijn eigenschappen die we zoeken in de mensen die willen werken voor Fedrigoni.
Op dit moment zijn er geen vacatures maar in een goed cv zijn wij zeker geïnteresseerd. Dit kunt u sturen naar info@fedrigoni.nl